Dit zijn de esports highlights dit weekend!

Tekken

We moeten het echt gaan hebben over Gon.

De Eleague Tekken Team Takedown begint op Twitch en er viel me slechts één ding op: waar is Gon? Ik zag King, Heihachi, Hwoarang, de klassiekers. Akuma en Geese en zelfs Noctis Lucis Caelum! Dus waar is ieders favoriete dinosaurus uit Tekken 3?! Het is tijd dat Gon een comeback maakt!

Overwatch League

Het is alweer week 2 van ronde 2 in de Overwatch League, en het gevecht om de eerste plek in elke regio is in volle gang. De Philadelpha Fusion mag als eerste dit weekend proberen om London Spitfire van zich af te houden en de winstreak voort te zetten. Daarna zullen Houston en New York in actie komen, gevolgd door Shanghai en San Francisco. Alle wedstrijden zijn live te zien op Twitch.

League of Legends Championship Series

EU, NA, het is allemaal oke. De wedstrijden zijn al een tijdje onderweg in Europa en dit weekend strijden Fnatic en Vitality om een mogelijke eerste plek. Ondertussen beginnen in Amerika dit weekend de wedstrijden, waaronder de must see match van Team Liquid en 100 Thieves.

Tekken 7

Eleague zet Tekken op de kaart als het vetste vechtspel op Twitch. Spelers elimineren elkaar in hoog tempo tot er maar één overblijft. Let op! Vanaf 16 maart begint de vier-delige serie van March Madness. Dan wordt besloten wie er met de winst naar huis gaat. Persoonlijk hopen wij op Hwoarang speler Speedkicks, in welk team hij ook eindigt!

Dota 2

Groepswedstrijden voor de Boekarest Major beginnen dit weekend, maar het grote nieuws dit weekend is 7.10. Dark Willow, de bloeddorstige fee die onlangs aan het gilde van heroes is toegevoegd en nu gespeeld mag worden in competitive play. Je kunt er geld op zetten dat teams haar gaan bannen of een manier vinden om haar te neutraliseren. Maar geen enkel team zal het risico nemen om door haar gedomineerd te worden.

IEM Katowice

Er is genoeg te zien in Katowice dit weekend. Top teams ontmoeten elkaar met Counter Strike en Starcraft II voor de eerste win van een groot toernooi in 2018!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *